bug

  1. "backoff" missing when updating questions
  2. Stack Exchange Javascript SDK implicit OAuth2 bugs in `SE.authenticate`

  3. Is it a bug that the /sites route always returns zero for total?
  4. The Authentication Problem of WebAuthenticationBroke Classr in .NET 4.6

  5. Stack API doesn't return json with encoding of UTF-8

  6. Invisible text in Markdown syntax help
  7. Tell us that POST is required to write

  8. What does "in practice" mean here?

  9. "users" link lands on the answer page

  10. Why is "body" missing from certain inbox items?

  11. Revisions API doesn't return all revisions if post has had multiple edits made in quick succession

  12. Authorization dialog shows wrong API version

  13. The tags array is missing from answer results
  14. New line missing between 'notice' and 'related_site' member types

  15. “Try It” URL has wrong URI

  16. Only Stack Overflow has documentation, but the API erroneously lists documentation privileges for all sites

  17. Stack Apps homepage truncates user names

  18. Stack Exchange thinks that Shog is a elected moderator

  19. Few typos in the documentation pages

  20. The answer object returns an empty array for tags
  21. 'answer' type has "unchanged in unsafe filters" listed for the wrong field

  22. 'search_excerpt' type issues
  23. Types missing from the "Member Types" section

  24. Bug with `badges/name` endpoint

  25. JavaScript SDK-based workflow never pushes message back from OAuth login_success page on Stack Exchange side

  26. Parameter `tagged` in `search/advanced` seems to use `AND` instead of `OR`

  27. Incorrect can_flag value from 2 different API Methods

  28. The API Key does not work

  29. Notice field on questions may be absent?

  30. Field "comment_count" is not always returned by API
  31. Why is comment_count=1 (incorrectly) when this particular filter is used?
  32. "We are currently offline for maintenance" message when authenticating to stackexchange API

  33. Implicit Flow Isn't Redirecting
  34. Why is /questions API returning deleted questions?
  35. "Informed" badge shown as Next badge, but doesn't exist on this site

  36. error message not clear when app is rejected

  37. It's taking two calls to /oauth/dialog/ to get an access_token?

  38. Typos on api.stackexchange.com/docs/js-lib

  39. wrong results of /search/advanced

  40. wrong results of api /search/advanced

  41. `/me/associated` gives ambiguous/wrong response
  42. Why is my API quota not resetting after UTC reset?
  43. Badge numbers are wildly erroneous for meta accounts returned by the /associated query
  44. The 'should be closed' description in the flag dialog is missing a word

  45. The /tags query is not giving me the correct results between two dates?

  46. The "advanced search" path returns very wrong results for the `q` parameter
  47. error description: could not parse proxy url
  48. The /questions/{id}/linked method is returning extra questions

  49. The /top-answer-tags method is not working

  50. Method /users/{id}/top-answer-tags is returning wrong results

  51. Reputation changes from accepting answers to questions are not included in reputation results

  52. The API /tag stats are notably different from the site totals

  53. revisions/{id} is returning an error for locked posts
  54. link in post_id in /me/notifications/unread is wrong

  55. API returns implausibly low questions per minute rate for Stack Overflow

  56. API returns the last activity date even if asked not to

  57. Difference between `/inbox/unread` & `/me/inbox/unread`
  58. What does `total` in the /notifications route represent?

  59. /me/inbox is not returning most recent items

  60. Descriptions of tag-based badges are incorrect

  61. How to deal with the "Too Many Requests" error coming as HTML?

  62. Login using Google fails saying OpenID 2.0 accounts for Google has gone away

  63. Why is sort by name reverse alphabetical?

  64. Search function in the API doesn't work as expected

  65. quota_remaining is decreasing much faster than expected
  66. Login problem on devices pre Windows Phone 8.1 Update 1
  67. 'The target origin provided does not match the recipient window's origin' message when trying to use localhost

  68. "What is meta" should be rephrased

  69. API returns delete vote count for questions, but not for answers

  70. Invalid HTML characters in questions bodies

  71. Resurfacing bug: "could not parse proxy url" error message
  72. API throws improper error when "date" parameters are the same
  73. Bug in the StackExchange Api ? getting "could not parse proxy url" when user not logged in

  74. Why is the API giving a different response for preview true/false with POST requests?

  75. Max score with tagged works incorrectly for /questions, correctly for /search

  76. /answers API request returns no tags if body_markdown is included

  77. Why does the /events service sometimes pause for a couple of minutes?

  78. Buggy HTTP header behavior with the `site` parameter. Improper caching?

  79. Filter doesn't consistently return comment bodies
  80. The field body_markdown is not returned for comments

  81. /revisions/{ids} returns results where revision_number is always 1

  82. The /search route is ignoring the answers parameter.
  83. Byte Order Mark suddenly appearing in query results
  84. Possible bug in the help page?

  85. Application icon on authorization page isn't loading

  86. top-answerers / top-askers documentation bug: number of results returned incorrect

  87. OAuth login fails for Stack Exchange and Facebook, but not Google

  88. What is the "inname" parameter to the /tags 2.0 API?

  89. Query Statistics for my app responds with "No Requests"

  90. Sorting and filtering is broken on /questions

  91. /stats is broken on OnStartups

  92. Authentication Statistics are the same for all apps
  93. Include range [1, 100] on pagesize
  94. API documentation pages match some site names incorrectly

  95. Certain users aren't showing up in /users when filter is applied

  96. Total reputation reported by the /users/{ids}/reputation route is low
  97. Get Token button in "Try it" doesn't give me a key in IE11

  98. bounties_offered are not being returned correctly from /users/{ids}/reputation

  99. The reputation_change field is missing from the reputation results on some CW posts
  100. SSL handshake error after Stack Overflow back on - anything related to SSL certification changed?